Igår precis innan jag och Erik skulle hå och lägga oss fick vi det tråkiga beskedet, Muse är inställt! Jag har gått och sätt fram emot den här konserten sedan augusti och nu en vecka innan ställs den in. Jag kan inte förklara min besvikelse känns bara sjukt tråkigt. Nu får man väl gå och vänta två år igen på att de ska ha en spelning i Sverige och den lär väl också bli inställd :(

Tänk på ett dygn vände allt. Igår när jag gick till jobbet var det ett riktigt ruggigt och regnigt väder ute, när jag gick hem från jobbet hade det börjat snöa ute men det var mest slask. När jag vaknade idag var det -1,7 grader och snö på marken. Det blir så vackert ute så fort snön kommer. Just nu är den alldeles frasig under skorna men antar, tyvärr, att det kommer blir varmare under dagen och bli mer slask. Men just nu är det så vackert, bara att njuta.

Igår gick jag och köpte hem en julblomma till bokhyllan. Nu börjar det mer eller mindre bli färdigpyntat i lägenheten. Ska bara ner i källare och leta fram två tomtar som saknas och se runt i SKHLM om det finns någon fin tomte som ska följa med hem.

Igår blev det en massa shopping, inte bara julklappar. Jag Köpte en massa kläder till mig själv för H&M checkarna samt att jag gick till en frisör och unnade mig själv att köpa mitt favorit hårschampo från Loreal. På H&M blev det ett par gråa super sköna jeans, en svart lång blus, ett svart linne med pärldetaljer på armarna och ett likadant i puderrosa, en orange shorts, ett par gråa byxor och en silvrig klänning. Väldigt nöjd med mina köp men jag ska försöka att inte handla på H&M i Skärholmen igen för personalen är verkligen otrevlig eller det känns bara som att alla hatar sina jobb och önska att de slapp hjälpa en till kund. Jag saknar H&M tjejerna på Drottninggatan de var alltid trevliga.