Idag hade jag min sista kväll ute med Attitude gänget. Det här är min sista vecka på jobbet innan jag börjar i Skärholmen, hur ska man klara sig utan dessa underbara människor?

Vi tog en liten middag på Vapiano och hade ett litet firande för Ekaterine som fyller år på onsdag samt "hej då" middag för oss båda.

London var helt underbar, det bjöd på härlig shopping och sällskapet av underbara vänner. Det bästa som hände på London resan var första dagen, på fredagen när vi åkte våran lunch båttur i Themsen.

(Ni vet nog inte om det här men jag och Erik var på en lägenhetsvisning förra måndagen på en super fin tvåa i Jakobsberg. Vi la ett bud på onsdagen när vi fick lånelöfte från banken och sen var det bara att vänta och se.)

I alla fall när vi sitter på båten får vi samtalet vi har gått och väntat på ska vi flytta eller har någon lagt över vårt bud? När Erik sa att vi hade fått den blev jag så glad så att jag börja gråta, tänk vi ska bli eller är lägenhetsägare! Det är så stort, så om 3 månader flyttar vi in i vårat nya hem! Längtar så mycket.

 

Jag shoppade en massa i London, jag har fotat de mesta som shoppades.