Igår komma Sanna och Johanna över till mig. Vi gick och köpte mat tillsammans och hade en riktigt trevlig kväll med god mat, vin kortspel och härligt sällskap. Tog tyvärr bara en bild på hela kvällen.

Nu fick vi äntligen börja åka igen :) nu är det inte jätte långt kvar tills jag får mat i magen. När jag var i Gävle träffade jag min kusins underbara flickvän Marie och vi började prata om tatuering. Jag har länge planerat hur jag skulle göra min tatuering om jag skulle göra en till och nu blev den drömmen verklighet. Maries systers kille är tatuerare och kunde klämma in en tid till mig redan samma dag. Jag är en väldigt spontan person så när jag vill något vill jag det nu, haha! Jag var rädd för smärtan som skulle komma, då jag valde att ta den på axeln där jag brukar vara känslig. Men jag blev förvånad över känslan. Det brände lite, skaka i bröstet och huvet och ett ställe stack det lite extra men ingen olidlig smärta som jag frukta. Kan tänka mig fler tatueringar i framtiden men det svåra är att komma på ett motiv man kan tänka sig ha hela livet.


Ny tatuerad, "La vie est belle" betyder "livet är vackert"
Just nu sitter jag på tåget påväg hemifrån Gävle. Den gick 15.10 från Gävle och skulle ha anlänt i Stockholm 16.38 men det har skett en olycka vid Tierp så här sitter vi fast och väntar på att få åka vidare. Det är inte bara det som är problemet hade planerat att äta så fort vi kom fram och därför har jag inte med mig något mer än en julmust och det finns ingen bistro på tåget. Gissa om jag är hungrig. Får se när man kommer hem ikväll, är redan mer än 45min försenade. Skulle vara underbar pluggtid om jag inte var så hungrig.