Erik har haft migrän hela veckan men ändå gått till jobbet men idag gick det inte att bita ihop något mer. Jag mår så dåligt när jag ser honom ligga och ha ont så jag har fixat så att jag kan sluta tidigare från jobbet idag och se till så att han äter och dricker som han ska. Nu på morgonen har jag stått och förberett frukost åt honom som han kan värma på när han orkar. Det blev scrambled eggs med bacon och sen skivade jag upp lite gurka och tomat samt skalade en clementin. Just nu sover han djupt efter en Oriptan tablett och jag ska börja röra mig mot jobbet nu.

Så här när man är ledig en dag är det skönt att kunna lyxa till det med godfrukost. Snart har jag tvättstuga så man behöver massa energi för att kunna springa upp och ner för trapporna, haha ;)

Någonting jag måste säga är att i tisdags när jag gick för att träna här i Jakobsberg på 24 Seven var jag så redo att köra tills jag inte orka mer. Men direkt när jag kom in och såg att det var kö till alla maskiner och att det måste vara världens minsta gym tappade jag min lust. Trots det gick jag och bytte om (i det minsta omklädningsrummet jag har sätt) och gick ut för att köra lite. Frustrerad över att behöva köa till varje maskin gjorde att jag blev mer irriterad över att ha gått och tränat istället för att känna mig nöjd och glad som jag annars brukar göra. Jag kommer nog aldrig gå på 24 Seven i Jakobsberg igen.

Då var man inne på andra dagen utan "sötsaker" det gick bra igår fast så fort jag kommer hem kände jag mig rastlös och vill gärna ha något. Men jag stod emot! Idag är det tisdag=gymdag så efter jobbet drar jag och tränar lite. Har försökt få ihop ett litet tränings schema nu på morgonen. Jag tror jag har fått med alla muskelgrupperna, ska pröva det idag och imorgon och se om det är något som fattas eller behöver ändras till nästa vecka.