Igår efter besiktningen åkte jag raka vägen hem. Jag hade en riktig Angelica dag då jag färgade håret, hade ansiktsmask, hår inpackning och tog ett härligt långt bad med ljus och musik. Jag har verkligen saknat att ha ett badkar. Brukade bada heltiden men sen blev man av med den lyxen, men nu är den tillbaks. Ska verkligen börja unna mig att bada minst en gång i veckan, man blir så härligt avslappnad.

Efter badet kom pappa över och kolla på lägenheten och vi pratade lite om hur vi ska göra med elen för att få fler vägguttag. Tyvärr är hela lägenheten ojordad så all el behöver dras om innan vi kan göra några fler vägguttag. Som tur kan min pappa det så han kommer hjälpa oss. Sen på kvällen blev det hemmagjorda hamburgare.


Då var det sista i lägenheten städat och klart. Just nu väntar jag på besiktningsmannen som ska avgöra om städningen är godkänd. Sen ska jag gå och lämna in alla nycklar sen är det klart, inget mer Hässelby Strand.

I Lördags skedde den stora flytten av alla våra saker. Det gick riktigt fort och smidigt. Killarna bar och tjejerna hjälpte mig att montera saker och packa upp. Redan lördag kväll var alla saker på sin plats. Nu är det bara små fix kvar som att få upp gardin stänger, tavlor och få upp en namnskylt på dörren.

Igår fick vi hjälp av Eriks föräldrar att stor städa ettan i Hässelby strand och efter det åkte vi och hämta våran soffa vi köpt. Soffan gjorde hela vardagsrummet och jag känner mig redan som hemma i våran nya lägenhet.