När jag var ute i skärgården tog mina ansiktesprodukter slut. Så direkt när jag kom hem gick jag ner på Apoteket och rådfrågade med kvinnan som jobba där. Hon sa att serien jag använt tidigare är för 40+ haha helt fel för mig. Hon visade mig en serie från Apoliva där dagcremen har SPF 15. Känns bra med ett dagligt solskydd då jag annars är så dålig att smörja in ansiktet med solskyddsfaktor. Jag känner mig nöjd med den än så länge, dagcremen går snabbt in i huden utan att kladda och alla tre produkterna gick på 178kr.

Just nu sitter jag på tåget påväg hem från Johannas födelsedagsfirande. De har precis börjat men jobbar man dagen efter så kan man inte vara ute natten lång tyvärr. Det var kul att få vara med och fira den lilla stund man hann. De får gå ut och dansa åt mig, var försiktiga med knäna ;)

De bjöds på snittar och lite tokiga bilder

Idag fyller min sköna böna Johanna år. Har redan hunnit med ett 40min långt samtal med henne nu på morgonen. Över sommaren är hon hemma i Stockholm igen, så hon har blivit uppvaktad på sängen nu på morgonen av familjen men ikväll ska vi andra få fira dig rejält. Grattis gulle!