Äntligen börjar vardagsrummet få lite mer hemkänsla. Förra veckan bytte jag plats på en massa tavlor, blev mycket bättre. Sen har jag och Erik köpt nya lampor favoriten är den som ser ut som ett stativ. Nu är ena sidan klar bara andra sidan kvar ;)

I helgen har jag bara legat i soffan och vilat mitt knä. Erik har sett till så att jag har haft det mest nödvändiga hemma så som sushi, cola zero och godis, haha! På lördagen var det fotboll så då kom lite vänner över men eftersom jag inte var på topp blev det Loka och cola för min del, men det var trevligt ändå. Igår var jag nästan ensam hela dagen då Erik åkte och kolla på fotboll. Inte lika roligt som en ledig löningshelg brukar vara. Men för plånboken har det varit hälsosamt att vara fast i lägenheten.

Jag vill bara skriva några rader om hur underbar du är. Jag kan alltid ringa dig när jag behöver någon att prata med oavsett om klockan är sex på morgonen eller tre på natten, du svarar alltid lika glad. Du är min bästa vän som jag kan dela alla mina tokiga historier till utan att känna att jag måste filtrera bort något. Om jag är ledsen ringer jag dig för du vet precis vad som får mig på bra humör igen. Ingen känner mig som du gör, jag älskar dig så mycket och hade du bott närmare hade jag kommit över med ett dussin röda rosor till dig och en stor kram! Tack för att du finns! <3