Då var man på  väg hem från Leksand, skönt att man ställde om klockan i natt så man fick en extra timme att sova och återhämta sig lite. Vi har haft en grym helg började med tacopaj på fredagen och en massa roliga kortspel. På lördagen gick jag upp innan alla andra så jag hann plugga 2,5 timmar och få lite gjort. Under dagen var vi i Borlänge och shoppa lite . Sen var det hem och äta, fixa oss och föra innan utgången i Leksand. Tiden gick så fort igår kändes som vi bara hann gå in på stället innan det skulle stänga vilket var lite synd men  helgen har varit grym ändå.
Just nu sitter jag och Viola på bussen som ska ta oss upp till Leksand och lilla Smalin. Jag har pluggat som en tok hela morgonen för att kunna åka iväg och få lite helg, självklart är alla böcker ner packade och jag hoppas jag får något läst i helgen. 
Viola har fixat lite picknick åt oss här på bussen i form av Cola, saffrans gifflar, tyrkisk peber och mackor. Kan man önska sig något mer ;)


I söndags köpte jag och Erik ett större matbord utav våra kära vänner Emelie och Tobias. Det svarta passar perfekt in hemma hos oss och idag var jag och Sandra i väg och köpte en matta så att det inte skulle kännas så naket under bordet. Jag älskar hur vardagsrummet börjar få en tydlig röd tråd och jag börjar känna mig nöjd med det rummet.

Gamla köksbordet
Det nya köksbordet med den nya mattan!