I söndags som ni vet träffade vi kära Sara som varit i Afrika i några månader. Sara hade med sig en liten present till alla från Afrika, ett par superfina salladsbestick. Salladsbestick är så dyrt tycker jag därför uppskattas denna present extra mycket.
Vardags rutiner är underskattade enligt mig. Jag sökte på synonymer till ordet rutin och några ord jag fick upp var; vana, samma gamla hjulspår, enformigt vardagsarbete. Hur roligt låter dessa ord? 
Man längtar efter ledigheten, att kunna ta dagen som den kommer och leva lite mañana mañana. Men jag älskar vardags rutiner utan dem får jag ingen struktur och inget gjort. Idag gick jag och Emelie på en härlig promenad i solen sen blev det havregrynsgröt till frukost. Jag börjar kommer tillbaks till mina rutiner med små steg. Promenad och frukost är avklarat snart ska jag ta tag i träning, nyttigare mat och skolan igen.
 

Idag fick vi träffa Sara igen som varit i Afrika i två månader. Så kul att träffa henner igen. Malin och Emelie hade ordnat med typisk svenska helg middag (tacos) och en rolig "Sverige" present till Sara med marabou choklad, ostbågar och Ahlgrens bilar. Super mysig söndags kväll.

Hade för trevligt för att komma ihåg att ta bilder till bloggen.