Igår blev det middag på Vapiano med de gamla jobbarkompisarna. Petra är så bra som styr upp middag så att vi får ses lite. Vi satt i flera timmar och prata, drack och åt. Petra hade även med sig en försenad julklapp till mig. De hade utförsäljning på Tiger, men en fattig student hade inte pengar att shoppa så Petra gick och köpte en topp till mig som hon tyckte passa mig. Den är så snygg, en lite piffigare vardagstopp men den funkar lika bra till en utgång. Tack snälla Petra! Och tack ni andra för en trevlig kväll <3

Idag vad jag, Elin, Sandra och Paula på ABBA museet för ett skolarbete. Det var mycket bättre än jag trodde, man fick göra en massa olika saker som att sjunga med ABBA på scenen, vara med i en musikvideo, lyssna och se massor från deras tid som de var aktuella. Jag rekomenderar det starkt till alla som tycker om musik.
De två sista bilderna är print screenade från två filmer vi tog när vi sjöng ;)
Dagen började med att Siska hoppade upp i sängen med oss och myste loss. Hon är något galet kelig så vi gosade länge, sen upptäckte hon fåglarna på trädet utanför sovrumsfönstret tillsammans med Erik. En härlig start på lördagen.
Tog nästan 30 bilder och lyckades få några bra på Siska och Erik när de spana efter fåglarna :)