Hoppas alla haft en härlig första advent, själv har jag lagt golv med Erik i köket. Tyvärr hade vi köpt för lite golv så vi får göra klart allt i veckan om vi hinner.Vill börja med att säga att jag är så stolt över mig själv. Den här veckan har jag tagit morgonpromenader verje dag, jag har inte ätit något onyttigt och jag har verkligen lyckats hålla mig till planen den här gången. 

Igår gjorde jag sushi till middag (till mig själv blev det sashimi). Salma laxen som finna på Ica kvantum och Maxi är det bästa som finns! Utan den är det svårt att göra god hemma gjord sushi för min del.

Till sushin gjorde jag en thailändssallad som jag älskar. Gurka och morot är basen men dippen/ såsen är det viktigaste.

Dipp/ sås 

2msk japansk soya 
1msk vit balsam vinäger
1msk fisksås/ nam pla
1tsk koriander
En halv chili fint skivad 

Den här veckan har jag börjat äta nyttigare mat. Det har blivit för mycket vitamin fattig mat den senaste tiden, vilket är det sista min kropp behöver nu under det mörka halvåret. Min plan är att jag ska äta nyttigt, mindre kalorier och motionera mera fram till årets slut. Planen är ingen alkohol, inga chips, inget godis och ingen skräpmat nu ska jag rensa min kropp på strunt och förhoppningsvis gå ner några kilon. 

Middag från igår en härlig bönsallad med granatäpple, apelsin och avokado.

I tre dagar har jag varit ute på morgon promenad med Emelie och idag följde även Izabella med ut. Minst fem dagar i veckn ska jag ta mig ut på en promenad helst på morgonen men jag vet att det inte alltid går. Jag gick även på ett jumpa pass på Friskis med Sandra idag, känner mig härligt slut i kroppen.

Dagens frukost Emelies goda gröt med hallon

För att riktigt peppa mig själv har jag letar upp några goda recept och härliga bilder på hälsosam mat.

Färsk tonfisk med sjögrässallad 

Lax på grönsaksbädd 


Rispappersrullar med olikafyllningar

Favoriten just nu är edamame med flingsalt 


Vitlöksmarinerad broccoli och räkor