Det har varit (är fortfarande) hektiskt med att hinna med allt man vill hinna med. Men nu ikväll kände jag för en unna mig kväll. Så just nu sitter jag med en ansiktsmask och målar naglarna med härliga ballader i barkgrunden.Just nu har jag VFU period (praktik) på en jätte bra förskola med härliga barn och bra personal. Men igår var en så hemsk dag när jag insåg att jag inte fått någon tid med barnen att göra mina skol uppgifter.

Vi har som uppgift att starta upp ett mikroprojekt med barnen och idag ska man ha med sig grunden till arbetet och på torsdag nästa vecka ska det vara klart. Jag har berättat för dem om tidsbristen men har kännt att ingen brytt sig riktigt. De förstår inte att det jag gör på VFU:n ska jag ha med för att slutföra tre examinationer i skolan. 

Min lunchrast igår bestod av tårar och samtal till Erik och mamma. Jag har ingen aning om jag kommer kunna bli godkänd i den här kursen utan ett underlag. 

Men jag ska fan kämpa och ta saken i egna händer på måndag och strunta i fall jag klivet någon på tårna. 

Erik var helt fantastisk igår stötta mig, motivera mig och fick mig att inse att den här utbildningen är för min framtid och mitt liv och ingen ska få förstöra det för mig.

Igår var en välbehövlig rödvinskväll med god mat och en massa avsnitt av entourage.Nu har vi äntligen fått allt på plats i lägenheten igen. Köket är inte färdigt eftersom det ska renoveras men vi kände att medans vi inte renoverar kan vi ställa tillbaks möblerna.

KöketVardagsrummet


Balkong

Hallen


Badrum

Sovrum