Som jag skrivit förr, tiden går så fort. Jag minns det som igår när jag och Marielles gick på dagis och lekte, hur man varje morgon gick hem till dig innan skolan och väntade på att du skulle äta upp din frukost eller sminka färdigt dig. Risken var stor att man fick springa till skolan för att inte komma försent. Jag minns hur jag spänderade i stort sett alla mina vakna timmar med dig. Det var den tiden man inte behövde någon telefon för att hålla kontakten, man sprang bara över till varandra och plinga på och fråga "Ska vi leka?". En av mina äldsta vänner har nu blivit 25år och det firades igår. Tråkigt nog jobbade jag idag och kunde inte följa med ut, men det var en lyckad kväll med eller utan utgång. Det jag vill säga nu är grattis igen!


Av oss fick hon en kanna med alla ingredienser för att kunna göra mojitos, och om det blev goda mojitos!

Nu har jag äntligen lyckats gå igenom alla mina bilder från helgen. I söndags åkte vi ut till Tierps arena för att se dragracing EM. Har inte varit på dragracing sen jag var 16år så det var roligt att vara tillbaka. Min mammas killa, Kent, mekar med en av de tävlande i Pro Stock Bike klassen, Kenneth. Vi hejade självklart på Kenneth men de flesta i Pro Stock kategorin känner varandra och blir glada oavsätt vem som vinner, även fast man själv vill vinna. Höjdpunkten (som alltid) är Topfuel. En helt galet snabb bil som kör 402m på 3,87sek top hastigheten var 500km/h. Det här var i alla fall tiden som Anita Mäkelä körde hem ett nytt europarekord med, sjukt cool brud.

Från och med igår har jag varit kattvakt åt Lillefot, vilket kom väldigt lägligt då Erik är borta i helgen så jag har en heldag tillsammans med Lillefot just nu. Winn winn för mig och Lillefot. Jag ska även vattna blommorna åt Izabella. Så enkelt att ställa upp när man bor på samma gata. 
Som tack  fick jag en kofta jag spanat in länge och en super fin hösthatt. Jag älskar ribbstickat just nu och den här koftan är just det.