Idag har Erik och jag varit med Jamie i backen och åkt snow-racer. Vilket väder först fick vi snö sent igår kväll och idag är det strålande sol och minusgrader, perfekt väder för att vara ute i.
Påväg till backen och Jamie är exalterad.
Det är roligare att åka ner för backen än att gå upp för den.
Senare kom även Malin och Lasse förbi
Den här fina snöängeln får avsluta detta inlägg som nästan bara består utav bilder. Snälla snö stanna kvar ett litet tag :)
Julen blev inte alls som jag hade tänkt mig... Jag skulle fira med mig själv, sen kom min kära vän med idéen om att fira julaftonskvällen hos mig, så blev det inte heller. I slut ändan hamnade jag hemma hos John och Malin på julafton, som alla med barn skriver julen är så mycket bättre när den firas tillsammans med barn. 
Hur härlig ser inte Jamie ut när han tar fram sin julklapp från Gudfar Erik? Lyckan i ett barns ögon på julafton är ovärderlig och jag längtar så efter den dagen jag har egna barn. I år jobbade jag på julafton så jag hade ingen möjlighet att fira med familjen, men att vara hos John och Malin känns nästan som familj! De är alltid lika öppna och välkomnande.
Julafton börja med jobb 9-14 efter jobbet blev jag upphämtad och skjutsad lagom till Kalle. Sen blev det ett smarrigt julbord. Efter maten kom tomten och delade ut lite julklappar (fick tyvärr ingen bild på tomten).
Efter julklapparna spelade vi julklappsspelet och åt efterrätt. Jag vann pingisracket, till slut! Jag fick kämpa för att få dem (även fast ingen annan ville ha dem 😅).
Här är några utav alla mina fina julklappar. 

Tack för en toppen jul!
Tänk att det är två dagar kvar till julafton! December har svischat förbi och man har inte haft mycket tid att reflektera över julen. 
I år ska jag göra något jag aldrig har gjort förut, jag ska fira jul med mig själv eller som Eriks mamma säger "ensam". Det konstiga är att jag verkligen ser fram emot julafton. Har redan planerat dagen in i minsta detalj.
Dagen börjar med julfrukost tillsammans med min jobbkolega Erica innan vi öppnar butiken, sen jobbar vi fram till klockan två. Efter jobbet blir det julskinksmsckor framför Kalle Ankas Jul med ett glas julmust. Direkt efter Kalle blir det matlagning, bara för att man är själv på julafton betyder det inte att man inte kan lyxa till det lite ;)

På mitt julbord blir det; salmalax, ost och crabstickpaj, rostbiff, potatisgratäng, grovkornig senap, rödvinssås, clementiner, ostbricka, julskinka, knäck och lussebullar.
Pajen är redan färdig och köttet ligger och marineras. Idag ska jag åka och handla resten av julmaten och förbereda potatisgratängen sen är jag redo för jul :)