Igår bjöd Sara på en härlig brunch. Plättarna var mina favoriter, vet inte hur många jag åt av dem, hehe. Men jag kompenserade maten med en härlig promenad till Vällingby med Sara.

Vill tipsa alla om en fantastisk hårinpackning. Jag har ganska tunt fint hår som lätt blir slitet så jag fick tips av Eriks brors sambo Camilla om en hårinpackning från märker Grazette för ett år sedan. (Jag tror att jag kan ha bloggat om den tidigare men den är så bra så vill skriva om den igen.) Mitt hår mår så bra av denna produkt och de senaste veckorna har den varit slut och jag känner stor skillnad på mitt hår med och utan den. Håret känns tjockare och lenare när jag använder den. Ska man lägga pengarna på något för håret (enligt mig) är det bra hårinpackning. Jag köpte 1000ml för 398kr idag och när jag jämförde med hårinpackningspriser på matbutiker blir ml priset det samma. Så slutsatsen är att den är väldigt prisvärd.

Grazette wonder mask 1000ml
Idag åt jag lunch med Malin och Stina på TGFs uteservering. Härligt att det äntligen börjar bli ljusare och varmare. Man märker att det börjar bli vår, alla i stan är mycket trevligare och gladare.