Söndag, våran första dag hemma i Stockholm igen. Dagen var fullspäckad och den startades med en lyxfrukost.Sen bar det av till Jakob och Terese för att fira Jakob som fyllt år. Det bjöds på grillat och fika. Zucchini som grillades var egenproducerad i Jakobs och Tereses trädgård.


Efter firandet av Jakob var vi bjudna över till Malin och John som fick sitt andra barn medans vi var nere i Skåne. Jag passade på att mysa ikapp allt mys med lillebror som jag missat under veckan vi var nere i Skåne. Storebror Jamie fick en liten storebrorspresent. Han kommer bli en grym storebror tror jag, han pussar och kramar på lillebror hela tiden och ser riktigt ut att njuta av att ha fått ett syskon.

Nu är vi påväg hem från Skåne. Vi har haft det bra men oj vad man längtar hem till allt efter två veckors resande. Förra lördagen vid den här tiden satt vi på tåget ner från Leksand till Skåne. Vi bjöds på ostbrickan och trevligt sällskap. Under våran Skåne vistelse har vi hunnit med en hel del som jag tyvärr missat att blogga om. Vi har spelat äventyrsgolf, varit och badat, haft en utgång i Kristianstad och igår dansade vi bugg till Wizex.Igår fick jag, Erik och Malin uppleva en rolig tradition de har här nere i Bäckaskog slott. Malins jobbar kompis bjöd med oss på logdans. Vi började kvällen hemma hos Felicia där vi värmde upp och lärde oss några enkla buggsteg. Sen åkte vi till Bäckaskog där den riktiga dansen kunde börja. Här blev man uppbjuden hejvilt och ovan som jag är tackade jag nej till några danser. Men några blev det så klart och jag blev riktigt förvånad över Eriks dolda talang. Riktigt rolig och lärorik kväll.