Tänder ett ljus och tänker på alla som vi saknar <3
Igår blev det lite vardagslyx här hemma med rödvin och gomiddag. Vi lagade Mathems kolja i kokossås med blomkålsris. Vill tillägga att jag inte brukar tycka om blomkålsris men det här receptet tyckte jag verkligen om. Det var en lite thailändsk touch på blomkålsriset.


Gör så här: 

1. Sätt ugnen på 175 grader

2. Blomkålsris: Skölj och finhacka blomkål. Skölj och tärna paprika smått och finhacka lök. Skala och riv ingefära samt skölj, kärna ur och finhacka chilipeppar.

3. Kolja i kokossås: Salta och peppra koljafiléerna lite lätt och lägg dem i en ugnsfast form. Blanda ihop kokosmjölk med currypasta, saft från en lime, honung och salt och häll över fisken. Sätt in i ugnen ca 10 min.

4. Blomkålsris: Hetta upp olja i en stor stekpanna och stek blomkål, paprika, lök, ingefära och chili i ca 7-10 min tills blomkålen har blivit mjuk och fått lite färg.

5. Skölj limen och riv skalet över blomkålsriset. Pressa över saften och smaka av med salt och

I lördags var det dubbelt upp firande när två vänner fyllde 25år. Malin och Stina hade hyrt Colosseums lounge där det bjöds på skumpa och mingel. Vid halv tio öppnades nattcluben upp för allmänheten och två större dansgolv. Vi dansade sent in på småtimmarna till en massa härliga låtar.


Grattis på födelsedagen tjejer!