Vilken toppen dag jag har haft! Bästa Valborg jag har varit med om på länge, tur med vädret och härligt sällskap. Vi började dagen redan 9.20 från Jakobsberg och var i Uppsala 10.34.
 

Vi satte oss i en halvfull Ekopark, vi satt där i nästan swx timmar. Där i parken sprang jag på många bekanta både Sanna E och Ronja. 


Vi drack, åt, lyssna på skön musik och njöt av vädret. Vilket väder!! Typiskt att jag tog på mig underställsbyxor denna dagen bara, haha.


Jag passa på att visa hur bra jag är på att gå ner i brygga ;)


Ni bra härliga tjejer (och killar) tack för en grymt minnesvärd Valborg!


Uppsala var en rolig upplevelse, lite festival känsla (utan övernattning). Har ni inte firat Valborg där tidigare kan jag verkligen rekommendera en tripp hit nästa år. Det blir fullt ganska snabbt så bra att vara ute i god tid om man vill få en plats i solen. Vi satt i Ekonomikumparken mitt i smeten, ingen champagnegalopp för oss, picknick i solen räcker gott och väl.
Godmorgon!
Håller på att fixa det sista inför våran tripp till Uppsala. Undra vad man kan tänkas behöva? Jag har packat med mig, bubbel, sprite, pastasallad, godis, plast glas, sittunderlag, paraply, regnponcho och en fleece filt. Ska fixa en flaska med kallt vatten också bara för att vara på den säkra sidan.Vet ni vad jag ska göra i sommar för första gången? Jag ska gå på Summerburst! Helt ärlig trodde jag att jag missat min chans lite (känns som att man är lite för gammal för det som 27åring) men efter att ha sett vilka som spelar så var det ingen tvekan om saken,  jag måste gå!


Love Icona Pop! och Davis Guetta måste jag bara se, alla som spelar är artister som jag lyssnar på. Vilket party det kommer vara, 11 juni vad jag längtar!


(När jag varit där ska jag lägga upp en recension om vad jag tyckte, var det något för mig eller kände jag mig bara gammal?)