Igår togs det inga bilder (som jag hade utlovat) det blev aldrig tillfälle för det. Men jag hade en riktigt trevlig middag med god mat. Jag tänkte istället bjuda på lite bilder från i tisdags då jag var på data med Erik. Vi gick och åt sushi på RAW vid Karlberg. Herregud vad gott det var, tycker ni om sushi kommer ni älska sushin på det här stället.Min sushi bestod av 5 friterade makirullar med het tonfisk, 4 laxnigiri och 3 friterade tigerräkor. Rullarna var något bland de godaste jag har prövad, vanlig sushi i all sin ära men det här var en ny smakupplevelse jag gärna provar igen. 


Jag känner verkligen att jag har kommit till en ny nivå i mitt liv, jag har helt slutat röka utan att sakna rökningen det minsta. Jag har börjat träna flera gånger i veckan och jag älskar det! Vilken befrielse att få gå till gymmet, jag längtar redan till core passet imorgon. Jag har aldrig känt så här för träning tidigare, hoppas det håller i sig. 


Igår var jag och färgade bort utväxten och klippte av några centimeter på längden. Har hittat en frisör som talar samma språk som jag, behövs inte många ord för att hon ska förstå vad jag vill ha. Får tacka min vän Emelie som rekommenderade henne. Nu ska jag strax iväg på middag med några vänner, ska verkligen försöka ta lite bilder ikväll.
Nu var det nästan en vecka sen jag la upp något. Senaste nytt är att jag har börjat träna :) Sandra har skaffat sig en PT och fått ett tufft träningsschema som jag har hoppat på den här veckan jag har träningsvärk i ben, rumpa och bröst och är påväg till mitt tredje träningspass den här veckan så snart har jag träningsvärk i mage och rygg också, haha! 
Vad mer? Jag har varit rökfri i 20 dagar nu vilket känns awesome! Det märks på löpbandet att lungorna jobbar bättre utan all rök :) igår var jag i stan och shoppade lite nödvändigheter med Sanna M. Har ni sett den "nya" blombutiken i Åhléns city? Den är verkligen värd att gå förbi även om man inte ska handla något, dofterna och färgerna gör mig lite lycklig, på bara ett år har jag börjat uppskatta blommor och natur på en helt ny dimension.