Då var vi tillbaks i Sverige, vilken resa vi har haft. Kroatien är ett land jag måste åka tillbaks till. Vi kände oss inte riktigt färdig med Istrien delen så dit kommer vi definitivt åka igen. Det här var min och Eriks första resa tillsammans utan några vänner och efter den här resan lär det bara bli fler. Positivt med Kroatien; vackert landskap, kristallklart vatten, bada från klippor, sten badstränder, trevliga människor, god mat, mycket billigare än Sverige, listan kan göras lång. Om man måste plocka ut några minus så är det att det var saltvatten i poolen och att inte alla restauranger tar kort, saker man kan lev med helt enkelt.

Summan av kardemumman är att jag verkligen kan rekommendera ön Mali Lošinj och staden Rovinj/ Rovigno i Istrien. Kroatien har varit en fantastisk upplevelse och jag har veklingen njutit varje sekund av resan.

Nu har vi lämnat vackra Mali Lošinj och rest vidare upp mot Istrien till en ännu vackrare stad, Rovigno. Vi anlände igår kväll och passade på att utforska staden. Rovigno har tidigare tillhört Italien så därför är maten och staden väldigt Italien inspirerat.

Vi tog en shopping tur och köpte äkta tryffelolja producerad i Istrien. Kvällen avslutades med en härlig middag.

Jag har aldrig upplevt något vackrare vatten än det i Kroatien. Det är helt kristallklart och rent 👌🏼