Just nu sitter jag på ett tåg påväg upp till min familj i Gävle. Innan jag åkte hemifrån passade jag på att använda en av mina fina födelsedagspresenter. 


Jag fick boken Hälso kick och alla ingredienser till smoothien Kiwi Fresh


Jag började med att skala kiwin och dela dem i mindre bitar, dela limen, skölja myntan samt kärna ur och gröpa ur avokadon. Sen är det bara i med alla ingredienser i en mixer.Sen är det bara att mixa till en slät smoothie och hälla upp i ett stort glas.


Det var ett enkelt recept så man hinner göra den även fast man ska tidigt till jobbet/skolan och den mätta bra och smaken var över alla förväntningar, syrlig och fräsch.
Till middag igår hade Erik köpte med sig sushi från Hattori sushi devil inne på K25. Deras tempurafriterade makirullar med tonfisk är godumliga och jag kan verkligen rekommendera dem.


Efter maten var det presentöppning, jag fick ett par nya träningsbyxor från adidas. Har gått och suktat efter dessa så länge och nu är de äntligen mina :)
Som ni redan vet så har det varit min födelsedag idag och jag skrev tidigare att jag skulle äta frukost med min vän Sara. Det jag inte visste var att även Malin, Emelie och Johanna var där med sina barn. Jag blev glatt överraskad och Sara hade dukat upp frukost värt en kunglighet, allt fans på det här bordet.


Tack för den trevliga överraskningen, jag blev verkligen chockad, glad och mätt 💕