Om tiden sprungit förbi tidigare så går den i ultraspeed just nu. Den här veckan har jag hunnit med en heldel men inte bloggat något om allt roligt jag har gjort så nu blir det ett litet vecko inlägg.

I måndags åkte jag till Nacka Forum där jag träffa Rebecca och Melvin. Vi tog en god lunch och prata ikap allt som har hänt under sommaren. På eftermiddag/ kvällen åt jag middag med Sanna M och vi diskuterade syfte och etiska överväganden till vår C-uppsatts. Sista terminen nu!

Tisdag var det mest plugg men jag passade även på att fila ner mina naglar inför veckans gitarrlektion. Det tog lång tid att fila ner alla naglar ändå var de för långa för att spela gitarr med, så ska fila ner dem ytterligare. Målade först dem i en matt färg men utväxten syntes för mycket så bytte färg till en burgundy röd färg.

På kvällen gick jag till Friskis och körde 30min på cross trainern, var helt slut i benen höll ett tempo över 10km/h hela tiden.

I onsdags var det middag och bio tillsammans med två kollegor från Din sko/ Ecco. Jag har valt att börja äta lite nyttigare så jag bytte ut mina pommes mot en side sallad (sjukt nöjd över det valet). Vi såg filmen War dogs, jag hade aldrig valt att se den om jag skulle välja helt själv men den var riktigt bra så den var roligt att jag gick utanför min comfort zone.

Igår (torsdag) mötte jag först upp Amanda och tog en lunch vid Hornsbergs strand på Primo ciao ciao. Efter maten tog vi en kaffe i solen och sen promenerade vi till Kristineberg.

På kvällen mötte jag upp Sanna M och Julia för att gå på våran första gitarr lektion. Så roligt! Men är lite nervös för examinationen som är att man ska spela gitarr och sjunga inför de andra i klassen. Men i december är jag nog så jäkla bra så att jag inte bryr mig (haha eller inte).

Då var vi framme vi fredagen :) idag fyller min barndomsvän Sandra Z år. Jag ska möta upp henne om två timmar och åka till Bromma blocks för lite lunch, fika och strosa i butiker.

I lördags var vi på årets andra kräftskiva hemma hos Sara & Johan. De hade ordnat så fint med dukning och mat en riktigt bra kräftskiva.

Dress code till kräftskivan var "all black" lite tråkigt då man alltid går i svart, så för att göra ett litet intryck valde jag att ha på mig min hatt. Älskar att det börjar bli höst ute så att man kan ha på sig hatt utan att svetten rinner.

Kom på att jag inte har lagt upp några fler bilder på hur sovrummet blev. Så här kommer det (bättre sent än aldrig) ett inlägg med före och efter bilder på vårt sovrum.

Före:

Efter:

Vi är mycket nöjda med resultatet och man sover så mycket bättre i ett mörkare sovrum.